Kas
op ten Berg

Online marketeer Kas@clipit.nl

Altijd scherp om een goede assist te geven om mijn collega's te laten scoren.

Online Marketeer bij Clipit. Breed geörienteerd in marketing. Altijd scherp om een goede assist te geven om mijn collega’s te laten scoren.

Specialiteiten

Enthousiast, leergierig en altijd bezig. Met die specialiteiten zet ik mijn brede kennis in marketing om in resultaat. Ervoor zorgen dat potentiële opdrachtgevers niet alleen bij Clipit komen, maar ook bij Clipit blijven, dat is waar ik goed in ben. Ik ben altijd in voor een uitdaging, zowel op sportief als op professioneel vlak.

Mediasmaak

Als ik opsta check ik altijd NU.nl en de Gelderlander om direct op de hoogte te zijn van landelijk en regionaal nieuws. Daarnaast scrol ik de tijdlijn op mijn social accounts af om te weten waar mensen in mijn kring mee bezig zijn. Ik kan uren verdwalen in goede documentaires en crime series, maar ik kan me ook uren storten op mooie Champions League of Eredivisie wedstrijden.

Koffiesmaak

‘Koffie drinken om het koffie drinken’. Ik begin de dag altijd met één of twee bakjes koffie. Energiek van mezelf, dus in tegenstelling tot veel collega’s kan ik ook prima zonder!