Rutger
Schönberger

Monitoring adviseur Rutger@clipit.nl 06 58 75 28 34

Wanneer ik tijd over heb spring ik in een zeilboot of kijk een goede film of serie.

Ik ben Rutger Schönberger en werk als monitoring adviseur bij Clipit. Voor een pitch bij (onbekende) mensen trek ik graag de stoute (uhh nette) schoenen aan. Wanneer maken wij kennis?

Specialiteiten

Binnen Clipit adviseer ik tal van mooie opdrachtgevers op het gebied van media monitoring, data-analyse en de rapportage ervan. Het binnenhalen van een nieuwe opdrachtgever geeft een kick en een tevreden opdrachtgever geeft voldoening. Woorden die mij omschrijven zijn: netwerker, promotor en enthousiasteling. Buiten Clipit vind je me in het Goffertstadion, de sportschool en in de betere koffietentjes in het centrum van Nijmegen. Wanneer ik tijd over heb spring ik in een zeilboot of kijk een goede film of serie.

Mediasmaak

Bij het volgen van media ligt mijn focus op radio en TV. Langs de lijn, Veronica Inside, SlamFM, Radio4 en tal van series op Netflix worden beluisterd en bekeken. Het Achtuurjournaal mag natuurlijk niet achterwege blijven. Zo ben ik altijd op de hoogte van wat er speelt in de media en wat er gebeurt bij (potentiële) opdrachtgevers.

Koffiesmaak

Grappig hoe de koffiesmaak in de loop der jaren kan veranderen. Van een slappe bak Senseo met melk en suiker tijdens mijn stage naar dubbele (N)espresso en bonenkoffie. Geen dag begint zonder koffie. Niets beters om scherp en alert de dag mee te beginnen en de dagelijkse nieuwsselectie te lezen.