Stefan
Kappert

Commercieel manager stefan@clipit.nl 06 15 14 29 59

Je vindt me dan ook regelmatig met mijn hardloopschoenen op kantoor.

Commercieel manager bij de meest complete & innovatieve monitoring tool van Nederland. Positieve druktemaker die geen uitdaging uit de weg gaat. Love to run, prefer to fly!

Specialiteiten

Binnen Clipit ben ik werkzaam als commercieel manager. Samen met mijn team van monitoring adviseurs zorg ik ervoor dat onze relaties de aandacht krijgen die ze verdienen en hun verwachtingen altijd worden overtroffen. Vol positieve energie adviseer ik mijn relaties op basis van hun wensen om de media resultaten van hun communicatie inspanningen inzichtelijk te maken. We doen wat we beloven en zetten vervolgens nog een extra stap om ze te helpen bij de slag van data naar intelligence.

Zo graag als ik naar mijn werk ga, zo graag ga ik ook naar huis naar mijn lieve zoon (Lux), dochter (Loïs) en mijn vriendin. De vrije uurtjes die overblijven, besteed ik het liefst aan hardlopen. Je vindt me dan ook regelmatig met mijn hardloopschoenen op kantoor.

Mediasmaak

Naast hardloopmarathons, zijn ook Netflix-marathons aan mij besteed. Een goede serie, documentaire of film kan ik altijd waarderen. Ook kan ik uren verdwalen op het internet. Zoekend naar mooie sportdocumentaires of nieuwe kleding voor in mijn kleding kast. Op kantoor worden ze wel eens gek van alle pakketjes die voor mij binnen komen. Met mijn eigen Clipit nieuwsselectie, zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van wat er bij mijn opdrachtgevers speelt. Ideaal!

Koffiesmaak

Er is niks lekkerder dan een verse espresso. Gemaakt van verse bonen natuurlijk. Geen poespas, gewoon een sterke shot cafeïne! Wanneer ik de deur uit ga voor een lekkere ochtendtraining moet ik eerst minimaal twee espresso’s hebben gedronken. De cafeïne maakt me sneller denk ik. Naast een espresso ben ik ook altijd over te halen voor een heerlijke Cortado. Een espresso variant waar een kleine hoeveelheid melk aan wordt toegevoegd. Om het helemaal af te maken, drink ik die dan wel het liefst vroeg in de ochtend in zo’n typisch Spaans cafeetje.