Werken bij Clipit

Nieuwe baan?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en wil je werken in een snelgroeiende, innovatieve en gezellige organisatie? Dan ben je bij Clipit aan het goede adres! Check ons team om een goed beeld te krijgen van onze organisatie.

Hoe is het om te werken bij Clipit?

Elke dag werken 20 PR- en communicatieprofessionals gepassioneerd aan maar één doel: het werk van onze klanten eenvoudiger maken. Met onze media monitoring & insights oplossing zijn ze snel op de hoogte van alle media aandacht en maken ze eenvoudig analyses en rapportages als bewijskracht van hun werk. Onze media analisten nemen dit werk ook graag uit handen, zodat onze klanten snel een compleet, onafhankelijk en kant en klaar rapport tot hun beschikking hebben. We werken hard, gepassioneerd en hebben veel lol met elkaar. Elke zomer verzorgt onze office manager Linda een geweldig teamuitje, elke donderdagmiddag genieten we van onze ‘chipsmiddag’ en voor de liefhebbers borrelen we samen op de vrijdagmiddag. Benieuwd naar onze team? Bekijk ze hier!

Openstaande vacatures

Bij Clipit zijn we op dit moment op zoek naar:

Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar wil je wel graag bij Clipit werken?

We zijn altijd op zoek naar talentvolle en inspirerende mensen! Stuur je CV naar info@clipit.nl en vertel ons waarom we jou absoluut voor een kop koffie moeten uitnodigen.