Werken bij Clipit

Elke dag werken 20 PR- en communicatieprofessionals gepassioneerd aan maar één doel: het ontzorgen van onze opdrachtgevers en het werk eenvoudiger maken. Met onze media monitoring en analyses & insights oplossing zijn ze snel op de hoogte van alle media aandacht en maken ze eenvoudig analyses en rapportages als bewijskracht van hun werk. Onze media analisten nemen dit werk ook graag uit handen, zodat onze opdrachtgevers snel een compleet, onafhankelijk en kant en klaar rapport tot hun beschikking hebben. We werken hard, gepassioneerd en hebben veel lol met elkaar. Elke zomer wordt er een teamuitje georganiseerd, elke donderdagmiddag genieten we van onze ‘chipsmiddag’ en voor de liefhebbers borrelen we samen op de vrijdagmiddag tijdens een potje darten.

Nieuwe baan?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en wil je werken in een snelgroeiende, innovatieve en gezellige organisatie? Dan ben je bij Clipit aan het goede adres! Wij zijn altijd op zoek naar versterkingen voor in ons team. Check ons team om een goed beeld te krijgen van onze organisatie.

Openstaande vacatures

Bekijk hieronder welke vacatures er open staan om op te solliciteren. Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar wil je wel graag bij Clipit werken?

We zijn altijd op zoek naar talentvolle en inspirerende mensen! Stuur je CV naar info@clipit.nl en vertel ons waarom we jou absoluut voor een kop koffie moeten uitnodigen.