Influencer marketing

Bloggers, vloggers en invloedrijke personen promoten op geweldige wijze jouw merk. Door influencer marketing bereik jij effectief jouw doelgroep. Actuele inzichten over het crossmedia gedrag van je doelgroep, mediarelaties en grootste influencers is daarbij essentieel. Met media monitoring verzamel je alle relevante informatie voor een gedegen influencer analyse. Een goed startpunt voor een succesvolle influencer marketing strategie!

Wat is influencer marketing?

Influencer marketing is een vorm van marketing waarbij er een persoon of groep wordt ingezet om invloed uit te oefenen op het gedrag van de doelgroep. De influencers hebben veel volgers op social media; waar ze veelvuldig gebruik van maken.

Influencer analyse

Voor een slimme datagedreven influencer marketing aanpak bieden wij een influencer analyse. In deze analyse worden de belangrijkste auteurs, bronnen, mediumtypen en (social media) influencers gepresenteerd in een overzichtelijke factsheet. Wat is de kracht van de top influencers in jouw markt in termen van PR-waarde, bereik en sentiment? Zo weet jij direct welke influencers en mediarelaties jouw merk nóg groter kunnen maken.

Je krijgt van ons:

  • Actuele influencer data online & social media monitoring voor één zoekopdracht voor twee maanden
  • Overzichtelijk factsheet inzicht in jouw media influencers in één oogopslag

Deze complete influencer analyse is verkrijgbaar voor € 700. Zo ben je altijd up to date van de belangrijkste influencers rondom jouw merk!