Online knipseldienst

Wat is de online knipseldienst?

Je organisatie of klant lanceert een nieuw product. Je investeert in een campagne om klantbinding of de propositie te versterken. Dan wil je weten hoe de boodschap ontvangen wordt op internet. Volg met de digitale knipseldienst van Clipit het aantal plaatsingen, social mentions, maar ook de toon van de berichten. Laat de resultaten automatisch omrekenen naar een waarde in euro’s: de PR-waarde. Onze media analisten brengen de berichten over je campagne exact in kaart. Met onze online knipseldienst mis je geen enkele plaatsing!

Group 5 Created with Sketch.

Generali is onderdeel van de Generali Group, een van de grootste verzekeraars ter wereld en actief in meer dan 60 landen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop. Daarom is het belangrijk om te weten wat klanten en andere stakeholders over ons zeggen op internet, social media en print. De snelle updates van Clipit ondersteunen ons hierbij, waardoor we snel kunnen reageren op vragen en een dialoog kunnen aangaan met klanten. Het complete bronnenbestand zorgt er voor dat onze communicatieadviseurs, online tekstschrijvers en het webcare team, geen bericht hoeven te missen.

Mieke Fransen Verhoef – Tekstschrijver Online bij Generali

Campagne effect meten met online knipseldiensten

Met onze digitale knipseldienst volg je realtime berichten. Je kunt onmiddellijk bijsturen, als dat nodig is. Je evalueert met online knipseldiensten van Clipit eenvoudig de impact van de campagne en kwantificeert successen met analyses en statistieken.  De analyses hebben we al voor je klaar gezet in het Clipit Dashboard. Zo zie je in één oogopslag het effect van je campagne! Een knipseldienst abonnement is af te nemen bij Clipit, neem daarvoor contact op met een van onze monitoring adviseurs.