Knipseldienst

Een alternatief voor een betaalde knipseldienst is vaak het handmatig verzamelen van krantenknipsels in een knipselkrant. Een dikke map met weinig overzicht en bovendien nooit compleet. Dat maakt analyseren en rapporteren op basis van zo’n knipselkrant onmogelijk. Een digitale knipseldienst biedt online en offline knipsels in één compleet overzicht. Zo ben je minder tijd kwijt aan het zelf zoeken naar berichten en hou je meer tijd over voor het analyseren en rapporteren van de vermeldingen. Dat is het voordeel van een knipseldienst.

Wat is een knipseldienst?

Een knipseldienst helpt in kaart te brengen wat er online en offline over een organisatie of merk wordt geschreven. Voor veel organisaties betekent dat dat er een fysieke knipselkrant aanwezig is met knipsels van alle offline media vermeldingen. Om overzicht te hebben van alle media vermeldingen, is het verstandig om deze knipselkrant zowel online als offline te gebruiken. Dat kan met een online knipseldienst. Je hebt real time inzicht en overzicht in al jouw media prestaties in één dashboard.

Offerte aanvragen
Group 5 Created with Sketch.

Generali is onderdeel van de Generali Group, een van de grootste verzekeraars ter wereld en actief in meer dan 60 landen. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop. Daarom is het belangrijk om te weten wat klanten en andere stakeholders over ons zeggen op internet, social media en print. De snelle updates van Clipit ondersteunen ons hierbij, waardoor we snel kunnen reageren op vragen en een dialoog kunnen aangaan met klanten. Het complete bronnenbestand zorgt er voor dat onze communicatieadviseurs, online tekstschrijvers en het webcare team, geen bericht hoeven te missen.

Mieke Fransen Verhoef – Tekstschrijver Online bij Generali

Eén overzichtelijke knipseldienst

Je organisatie of klant lanceert een nieuw product. Je investeert in een campagne om klantbinding of de propositie te versterken. Dan wil je weten hoe de boodschap ontvangen wordt. Nooit meer bladeren door die eindeloze map met knipsels, maar eenvoudig overzicht in één dashboard. Met een digitale knipseldienst volg je het bereik, sentiment en de PR-waarde van jouw berichtgeving. Met de analysefunctie in het Clipit Dashboard draai je eenvoudig meer dan 50 grafieken en tabellen uit om te analyseren en te rapporteren aan collega’s en stakeholders. Benieuwd naar onze oplossing en wil je vrijblijvend testen?

Start gratis proefperiode

Meer weten?

Stefan helpt je graag verder met jouw vraag

Neem contact op