Online knipselkrant

Veel organisaties werken nog met de goede oude offline knipselkrant. Hoe dikker de knipselkrant-map, hoe succesvoller de perscampagne. Voor een completer beeld heb je de resultaten van zowel online als offline knipsels nodig. Zo heb je altijd real time inzicht in alle berichtgeving rondom jouw organisatie of merk. Met vooraf ingestelde filters werk je efficiënt en snel. Dat is het voordeel van de online knipselkrant.

Wat is een online knipselkrant?

Een knipselkrant is een overzicht van alle media berichten in kranten en tijdschriften, zowel online als offline. In het verleden werden deze knipsels nog handmatig verzameld in een dikke map, de knipselkrant. Tegenwoordig zijn er voor de meeste organisaties zoveel media vermeldingen dat het handmatig verzamelen te kostbaar is. Een media monitoring oplossing functioneert dan ook als een online knipselkrant. Zo heb je real time overzicht in alle berichtgeving rondom jouw organisatie of merk in één overzichtelijk dashboard.

Van offline naar online knipselkrant

Wanneer je jouw knipselkrant wilt digitaliseren, ben je op zoek naar een knipseldienst die alle berichten inzichtelijk maakt. Clipit is met 20 jaar ervaring in media monitoring specialist op het gebied van het verzamelen van knipsels en het analyseren hiervan. Alle berichten die verzamelt worden uit alle digitale print media worden opgeslagen in jouw persoonlijke dashboard. Via de bijgevoegde URL bekijk je direct de publicatie. Zo heb je alle media vermeldingen direct inzichtelijk en kun je deze eenvoudig analyseren en rapporteren. Wel zo makkelijk toch?

Geen artikel missen met een digitale knipselkrant

Veel organisaties en PR-bureau maken verzamelen eenvoudig alle online knipsels voor een knipselkrant. Vanuit één overzichtelijk real time dashboard heb jij direct overzicht. Aan de hand van een vooraf ingestelde zoekopdracht door jouw media analist mis je niets. Naast een overzicht aan berichten heb je ook de mogelijkheid om de berichten te analyseren met aanvullende informatie als bereik, sentiment en PR-waarde. Draai eenvoudig meer dan 50 verschillende grafieken en tabellen uit en deel deze met collega’s en stakeholders. In vijf minuten is de online knipselkrant compleet!

Group 5 Created with Sketch.

Communiceren begint met het luisteren naar de wensen en behoeften van je klant. En dat doet Clipit. Een organisatie die 24/7 voor je klaarstaat. Wat levert het ons op? Goede input om onze klanten te adviseren en een positief sentiment!

Wesley van den Berg – Project/Mediawatcher bij Bijl PR

Meer weten?

Stefan helpt je graag verder met jouw vraag

Neem contact op