Knipselkrant

Wat is de knipselkrant?

Veel organisaties werken met de goede oude knipselkrant. Vaak een dikke map waarin alle knipsels over de organisatie worden bewaard. Hoe dikker de knipselkrant-map, hoe succesvoller de perscampagne. Voor een compleet beeld van je PR en communicatie resultaten heb je echter ook een online én offline knipselkrant nodig. Maar hoe verzamel je die eenvoudig en weet je zeker dat je niets mist?

Je offline knipselkrant gedigitaliseerd

Clipit verzamelt een groot deel van alle gedigitaliseerde print media voor je. Als er een bericht gevonden is die overeenkomt met je zoekopdracht, slaan we het op in de Portal. Vervolgens linken we je door naar het desbetreffende print artikel.  Je totale knipselkrant heb je tijdens je eerste kop koffie doorgenomen!

Geen artikel missen voor een online knipselkrant

Clipit verzamelt voor organisaties en PR-bureaus eenvoudig alle online knipsels voor een knipselkrant. We slaan alle online artikelen over de organisatie of campagne op in de Clipit Portal. Door de uitgebreide zoekopdrachten die onze monitoring specialisten samenstellen mis je niets. Om je een volledig overzicht te geven, voorzien we de artikelen van aanvullende informatie als bereik, sentiment en PR-waarde. In vijf minuten is de online knipselkrant compleet!

Group 5 Created with Sketch.

Communiceren begint met het luisteren naar de wensen en behoeften van je klant. En dat doet Clipit. Een organisatie die 24/7 voor je klaarstaat. Wat levert het ons op? Goede input om onze klanten te adviseren en een positief sentiment!

Wesley van den Berg – Project/Mediawatcher bij Bijl PR