Reputatiemanagement

Wat is reputatiemanagement?

Reputatiemanagement omvat alle activiteiten van een persoon of organisatie om een gewenst beeld op te roepen bij het publiek. Hierbij gaat veel aandacht uit naar het sturen van het publieke sentiment door het creëren van een positieve- en beperken van een negatieve beeldvorming om reputatieschade te voorkomen.

Offerte aanvragen

Real time inzicht met Clipit media monitoring

Met behulp van media monitoring van Clipit krijg je vat op de discussie. Door een real time overzicht in ons dashboard ben jij altijd als eerste op de hoogte. Informeer je doelgroep en corrigeer foutief nieuws direct. Beantwoord de belangrijkste vragen direct vanuit ons Dashboard en meet achteraf de impact op je reputatie. Zo houd je met Clipit grip op je reputatie.

Diepgaande analyses voor reputatiemanagement

Om snel inzicht te krijgen in je reputatie, hebben we in het Clipit Dashboard de analyses en statistieken voor je klaar staan. Wie schrijft er over jou? Op welke platformen? En is dit positief of negatief? Met onze uitgebreide analyse mogelijkheden zoom je tot berichtniveau in op de data. Zo weet je steeds in één oogopslag hoe je reputatie ervoor staat.