Webcare

Wat is webcare?

Webcare is het monitoren van je online reputatie op social media en het reageren op vragen, klachten of complimenten van klanten. Met de webcare oplossing van Clipit ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je razendsnel inspelen op vragen van je klanten. In het Clipit Dashboard volg je realtime wat klanten over je zeggen in social media. Ook de tweets zonder @ of # voor je merknaam pikken we op. Je reageert direct vanuit de tool. Van daaruit kun je ook berichten bij je collega inplannen. Conversaties regel je eenvoudig met de labels afgehandeld en wachten op.

Social media monitoring

Steeds meer consumenten zoeken interactie met bedrijven via social media. Zij verwachten dan een snelle en goede service. Net zoals je deze service via andere kanalen geeft. Met adequate social media monitoring wordt webcare een professioneel onderdeel van je externe communicatie binnen jouw organisatie.

Reviewsites en alerts

Mis niets! Blijf ook op de hoogte van klachten of slechte recensies op reviewsites, want Clipit scant naast social media alle redactionele websites. Geen tijd om de hele dag in je Clipit Dashboard te neuzen? We sturen je een alert bij extreem veel of negatieve berichten. Zo heb je in vijf minuten het overzicht dat nodig is voor jou!