Gratis proefperiode

Wil jij ook inzicht en overzicht in alle voor jou relevante media aandacht?
Overzicht

Clipit newscast – Jouw gesproken nieuwsselectie

Sinds 2001 is de Clipit nieuwsselectie de meest gebruikte oplossing in het dagelijkse werk van de communicatieprofessional. Omdat we geloven dat elke mediadrager moet aansluiten bij de manier waarop we nieuws consumeren, is het tijd voor innovatie. Daarom lanceren we met trots de ‘Clipit newscast’, een audiofragment waarmee jij altijd en overal naar het voor jou relevante nieuws luistert. In deze blogpost lees jij hoe de newscast jouw werkzaamheden makkelijker maakt en hoe je ervoor zorgt dat je deze vanaf vandaag ook ontvangt.

Spot on relevantie

Waar de nieuwsselectie voor sommige organisaties overzichtelijk genoeg is, zijn er ook organisaties waarbij het aantal relevante berichten vrijwel niet te behappen is. Bijvoorbeeld door de hoeveelheid berichten, of omdat de context mist. Onze technologie selecteert voor jou de belangrijkste berichten met de grootste impact op jouw organisatie en toont de impact voor de geselecteerde periode. Op deze manier behoud je de relevantie van berichten en blijft jouw nieuwsoverzicht behapbaar.

Meer engagement

Met de newscast heb je snel overzicht en context, wel zo fijn met een overload aan data. Dit overzicht deel je als audiofragment eenvoudig met collega’s, zodat steeds meer mensen binnen de organisatie op de hoogte zijn van wat er speelt. Op deze manier vergroot je de betrokkenheid en engagement van collega’s met jouw organisatie.

Altijd en overal te beluisteren

Dat de oplossingen van Clipit op ieder moment toegankelijk moeten zijn, werd eind 2019 bevestigd met het lanceren van de Clipit app. Maar zelfs met de app onder de knop heb je niet altijd tijd om het nieuws te checken. Met de newscast is dit verleden tijd. De belangrijkste nieuwsberichten van een voor jou belangrijke periode worden in één audiofragment samengevoegd. Zo beluister je ook jouw nieuwsoverzicht in de auto, trein of op de fiets naar je werk.

Clipit newscast: ik wil het ook, wat nu?

Dat wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van de newscast is duidelijk. Daarom krijg jij als loyale opdrachtgever van Clipit deze nieuwe oplossing 2 maanden gratis. Zo leren en finetunen we op basis van jouw feedback, want kwaliteit is belangrijk. Is er dan een maar? Nee die is er niet, dus waar wacht je nog op? Dagelijks, wekelijks, maandelijks of per kwartaal ontvang je de newscast naast de nieuwsselectie, afhankelijk van de door jou gewenste periode. Onze media analisten staan voor je klaar om de newscast in te stellen. Neem contact op via info@clipit.nl of bel naar 024 8000 704.