Gratis proefperiode

Wil jij ook inzicht en overzicht in alle voor jou relevante media aandacht?
Overzicht

Een kijkje achter de schermen met Véronne Reinders

Onze Clipit helden zorgen er iedere dag weer voor dat ze onze opdrachtgevers ontzorgen en het werk zo eenvoudig mogelijk maken. Maar wie zijn de mensen achter het werk? We laten je graag zien wie we zijn en wat we doen binnen Clipit. Vandaag gaan we in gesprek met Véronne, onze alleskunner op gebied van development. Ze is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen op gebied van AI.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Tijdens mijn bacheloropleiding Artificial Intelligience ben ik in 2018 ‘Down Under’ gegaan om 4 maanden in Australië te studeren. Toen ik terugkwam na deze fantastische ervaring had ik veel vrije tijd en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via Indeed kwam ik een vacature tegen van Clipit en van het een kwam het ander.

Wat doe je zoal als developer? 

Het meeste werk zit in het beantwoorden van calls van opdrachtgevers en ik zorg ervoor dat ons bronnenbestand up-to-date is en dat alles goed blijft werken. Naast deze standaard werkzaamheden komen er ook af en toe mails binnen van collega’s met een ingewikkeld probleem. 

Wanneer ga je met een blij of voldaan gevoel naar huis?

Door de gezelligheid op kantoor lukt het altijd om met een blij gevoel naar huis te gaan. Door de mails die tussendoor komen, waarbij ik echt dieper in de materie kan duiken en wanneer ik programmeer, vliegt de tijd voorbij. Daarnaast geniet ik als je de waardering krijgt van je collega’s na het oplossen van een probleem of ingewikkeld proces. Dit stimuleert mij alleen maar om collega’s te helpen en vaker te vragen of ik iets voor ze kan betekenen.

Wat is het meest waardevolle dat je leerde bij Clipit?

Ik vind het bewonderenswaardig hoe Clipit zich profileert als werkgever. Hoe goed Clipit zorgt voor hun werknemers met teambuilding en blijk van waardering is iets wat ik zeker meeneem naar mijn eigen bedrijf. Clipit zorgt er altijd voor dat er niets ontbreekt op kantoor en ze stimuleren collega’s om nieuwe dingen uit te proberen. Op persoonlijk vlak heb ik vooral geleerd om niet bang te zijn om te falen. Wat is het ergste dat kan gebeuren?

We leven in een medialandschap dat snel verandert, hoe speelt dat een rol binnen jouw werkzaamheden?

Als developers zorgen wij ervoor dat wanneer er ergens iets veranderd binnen het landschap, dat wij daarin meegaan en dat het wordt geïntegreerd. Dat zijn kleine dingen zoals een veranderde tekst op een website of een nieuw social media platform. Het is tof om nieuwe ontwikkelingen te zien gebeuren. Het is een leuke uitdaging om ervoor te zorgen dat het past binnen ons systeem en uiteindelijk voor de gebruikers van onze oplossingen

Hoe zie jij je toekomst bij Clipit?

Helaas is mijn toekomst bij Clipit nog maar van korte duur. Zoals ik al eerder benoemde, heb ik ook een eigen bedrijf, Aristotle Technologies, waar ik ook parttime werk. Vanaf 1 mei ga ik daar fulltime aan de slag en is na 4.5 jaar bij Clipit werken, het moment daar dat ik dit hoofdstuk moet afsluiten. Ik kan alleen maar lof uitspreken over Clipit als werkgever. Ik heb hier al die jaren met heel veel plezier rond gelopen. Aangezien Clipit met zoveel grote en toffe organisaties samenwerkt, weet ik zeker dat onze wegen nog gaan kruisen. Wie weet over een aantal jaar wel in de vorm van klant.

Véronne Reinders